Om morogmor

Mor og mor er blog hvor jeg vil introducere den verden som vi alle ved findes. Den verden hvor mennesker af samme køn starter en familie. Jeg vil diskutere alt fra tabuer omkring homoseksualitet og regnbuefamilier, hvordan man vælger en donor, går regnbuebørn i almindelige vuggestuer og hvad sker der i hjemmet når ingen kigger med.

morogmor blog

 

Morogmor blog -sara og Vilfred

 

Om mig

Mit navn er Marie Kühn  Carlsen, jeg er 26 vintre. Jeg bor I centrum af Aarhus, i verdens mindste lejlighed, sammen med min kone Sara og vores to børn, Benedikte og Vilfred. Jeg er studerende på Via University College hvor jeg læser Value Chain Management, en uddannelse hvor jeg lærer at analysere og optimere alle dele af virksomheder. Uddannelsen vil jeg gerne bruge til at hjælpe virksomheder til at blive mere miljøvenlige – dette må være fremtidens fokus jo. Jeg er som sådan ikke miljøaktivist men jeg forsøger at gøre mit for, at bevare kloden.

Om min familie

Sara, min kone, er 33 år og er uddannet elektriker, men videreuddanner sig med en Diplom Ingeniør i maskinteknik på Navitas i Aarhus. Sara er en af de mest loyale mennesker jeg har mødt, både overfor sig selv og overfor andre. Det var Sara, som dengang var gravid med Benedikte, der nu er lidt over 3 år gammel.

Benedikte er i mine øjne en modig pige, som hellere forsøger og fejler i første forsøg end hun holder sig tilbage. Hun er en skrap og stædig lille dame der udmærket ved hvad hun vil. Vilfred er en munter og stærk kæmpebaby der vil frem i livet. Han må have travlt med at blive ligeså awesome som sin storesøster.

Morogmor blog - odense

Bloggen

Bloggen handler om mit liv som en kvinde, der er gift med en kvinde. Vi får børn og på bloggen her kan du læse om et sådan liv. På bloggen har jeg tre forskellige former for indlæg:

Hovedparten af de indlæg du finder på bloggen belyser Morogmor alt fra tabuer omkring homoseksualitet og regnbuefamilier,  til hvordan får lesbiske børn, svære overvejelser og medgang og modgang.

Morogmors familieliv er også at møde. Lær vores familie bedre at kende og følg med i de små oplevelser i hverdagen.

Interviews hvor du kan møde andre ‘anderledes’ familier ligesom Morogmor’s.

Mad, tøj og andet er pt ikke det, der fylder mest på bloggen, men engang imellem deler jeg ud, af alt det jeg syntes er godt og smart (læs billigt og nemt)