#1 Det ingen ser – Vi kaster med sten

Morogmor blog - Benedikte på stranden

“Det ingen ser” er en stribe indlæg, hvor Morogmor skriver om de små ting i livet som forældre. Få et smugkig ind i vores ualmindelig almindelige verden, og oplev to kvinder sammen i rollen som forældre.

 

RegntøjMorogmor blog - Sara og Benedikte på stranden

Det er sommer i Danmark, hvilket vi alle ved betyder et lummert, omskifteligt blæsevejr. Denne kombi giver den perfekte mulighed for at mega-svede under sit regntøj. Regntøj som man kun når at have på mens det ikke regner og som man har glemt når det står ned i stænger. Sara og jeg bruger enormt meget det at brokke os over vejrforholdene når vi er indenfor og elske det når vi er udenfor. Sådan har det altid været og sådan vil det nok blive ved med at være – og det er bare dejligt.

Sommerhustur

Saras mor havde inviteret os et smuttur i sommerhus ved Bønnerup Strand ved Grenå. Et skønt sommerhus område mega tæt på vandet. Der var tilmed en af vejene, der hed Benedikte, ligesom bette. Jeg glemte at tage et billede af vejskiltet, hvilket jeg vil hade mig selv for resten af livet. Sådanne billeder er super obligatorisk for småborgerlige mennesker som jeg. Pis.

Kattegats strandkant

Morogmor blog - Benedikte på strandenNu da vejret ikke bød på sol og sommer, greb vi chancen for at opleve en ægte lummersvedstur. På med regntøj og gummistøvler og afsted ned til Kattegat havet. En fem minutters gåtur.

Benedikte fangede lynhurtigt hvad det er, man laver på stranden. Man kaster med sten og er ‘swag’ med hænderne i lommerne. Hvis man er rigtig god forsøger man at slå smut. Jeg formåede ikke at slå et smut med mere end to og et halv hop, så det droppede jeg hurtigt igen.

Alt i alt en succes ❤️

 

 

 

 

Skriv et svar