Menu Luk

12 ting du aldrig skal sige til en lesbisk

mor og mor ting du aldrig skal sige til en lesbisk.

Listen med 12 ting du aldrig skal sige til en lesbisk. I hvert falde ikke inden for de første 3 timer af mødet. Og det er, tro det eller ej, ofte her alt fra listen herunder bliver sagt.

I torsdags drak jeg kaffe med en veninde og på et tidspunkt siger jeg “lesbisk med sidevogn”. Jeg kan ikke huske sammenhængen. Desværre. Men det var det sjoveste jeg sagde den dag. Jeg har ledt efter en mulighed for at bruge det igen og endelig byder muligheden sig – lige nu.

Min seksualitet kommer nemlig med en, til tider, irriterende sidevogn. Der er nemlig på daglig basis nogle forskellige udfordringer som lesbisk, når man gerne vil færdes i den store verden. Nogle dage skal jeg springe ud igen og igen og igen. Andre dage er der en hel masse bøvlede spørgsmål og konstateringer jeg skal svare for. Nu har jeg smækket dem sammen til en nummereret liste af bøvl. Jeg tænker at bloggen her godt kan være sjov og oplysende på samme tid, æk?

Jeg har oplevet alle 12 på listen mindst en gang. Nummer 7 har jeg hørt måske 700 gange. De fleste siger det i en slags bedste mening. Et slags komplement til mit udseende. Men det er i langt større grad en kritik af alle andre lesbiskes udseende samt seksualiteten. Det er også misforstået ad Pommern til, men altså…

Nummer 4 har jeg også fået proppet i ansigtet en del gange. Jeg plejer at svare, at ‘jeg blev træt af livet uden orgasmer’. Det er nemlig, et lige dele, provokerende og uvidende svar.

Læs også min miniguide her til hvad du faktisk kan sige, eller øve dig i at sige, til en lesbisk.
Morogmor 12 ting du aldrig skal sige til en lesbisk
Alt mit yndlingstøj på een gang

Listen med de pureste dont’s

 1. Har i en dildo? Bruger I strap-on? Hvordan har I sex? Mangler I ikke noget?
  • Min gamle chef spurgte om strap-on. til min polterabend. Seriously, alle sex spørgsmål er udelukket de første 3 timer du møder et menneske. Sådan helt generelt.
 2. Hvem er den rigtige mor?
  • Av.
 3. Hvem er manden i forholdet?
 4. Er det ikke bare fordi du ikke har prøvet en rigtig mand?
  • Kan også komme i variationen: Har du så aldrig haft rigtig sex?
  • Svar 1 er gældende i begge tilfælde
 5. Hader du mænd?
  • Ja? Eller… Hvaffornoget?
 6. Kender du Alba-Francine (Eller andet navn)? Hun er også lesbisk
  • Tak fordi du er okay med min seksualitet og at du gerne vil anerkende det tydeligt. Men vi har ikke en hemmelig Messenger gruppe hvor vi inviterer nye konvertitter ind for at sprede buskabet om de nytilkomne.
 7. Du ligner ellers ikke en lesbisk?
  • Du ligner heller ikke en hetero…
 8. Du er for pæn til at være lesbisk.
  • Nej?
 9. Alting må være nemmere når man er to kvinder i et forhold. Så kan I ligesom bedre snakke om tingene og forstå hinanden.
  • Find en ny kæreste mulle
 10. Hvis du kan lide piger der ligner drenge, hvorfor dater du så ikke en dreng?
  • Det skal jeg nok skrive et indlæg om en dag. Promise!
 11. Er du heelt lesbisk?
  • Lad ikke kjolen forvirre dig – mine negle er helt kortklippede
 12. Kan du så have sex med mænd uden at være utro?
  • 1 Sexspørgsmål not cool.
  • 2 Nej.

Har jeg glemt nogle? 😀

Lesbisk mor og mor i lilla ganni vinterjakke Ganni.com
og kaffe i keepcup selvfølgelig

Fotos Karoline, Aabyfoto

Posted in Nummererede, Queer, Underholdning

2 Comments

 1. Carla

  Kan genkende det hele, men hører også ofte (og gerne indenfor de 3 timer): “jeg kunne/kunne ikke forestille mig at være sammen med en af samme køn” jeg mangler stadigvæk det hurtige svar til den her, andet end at jeg bare er virkelig ligeglad

  • Marie - Morogmor.dk

   Uh Carla, ja den er også “god”. Den er i hvert fald også hørt før, her. Men et godt comeback har jeg heller ikke. Jeg tror jeg plejer at gå psykolog på den og sige noget alla, – det vigtigste er jo at man gør det der er rigtigt for en selv. Men faktum er at jeg også er ligeglad/synes det er en latterlig kommentar som ikke kommer mig ved? 😀 især ikke inden for de første 3 timer 😀

Input og feedback

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: