Menu Luk

Babyen inde i maven – dreng eller pige?

Morogmor Blog - Alfabetdyr og maries Mave

Dreng eller pige? Nu til noget jeg har glædet mig til, at dele med jer. Nemlig den lille baby inde i min mave!

Først et lille tak

Rigtig mange har opdaget, at jeg er gravid og flere har skrevet og spurgt ind til min graviditet. Jeg griber lige chancen her for, at sige tusinde tak til alle jer, der læser, liker og kommenterer på bloggen. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre start på livet som blogger. Det er meget overvældende og jeg er meget beæret over, at I vil læse med.

Da bloggen er helt ny, har jeg haft forskellige emner jeg gerne ville skrive om, inden det skulle handle om den nye spændende baby-to. Men nu har I (og jo nok i særdeleshed jeg), ventet længe nok på at snakke om den kommende lille ny.

Babyen inde i maven

Morogmor Blog - Dreng eller pige? Mette vintherVi har jo lillepigen Benedikte herhjemme og netop derfor kom jeg nok til, at gå rundt og drømme lidt om, at det ville være fedest at få en dreng her i anden omgang. Det er jo det, man altid siger; “en af hver er det sjoveste”. Jeg ved ikke om jeg kan tilslutte mig den udmelding, da det da virkelig er en lang lang snak? En snak om søskende, hvor imellem forholdet jo afhænger af hvilke børn det er og hvad forældrene gør for, at styrke relationen.

Mine begrundelser for gerne, at ville have en dreng, er (indrømmet) langt mere overfladiske: Det er nemlig sådan, at der er enormt meget lækkert drengekluns derude. Lækkerier, som jeg så gerne vil købe! Nu får jeg så endelig lov. Det er nemlig en lille dreng, der bor inde i maven på mig <3

Jeg er nu lidt over halvvejs, mærker masser af liv og er rigtig kommet igang med, at gøre gravidting og være gravid-agtig. Jeg pruster lidt mere end før, og føler at jeg vralter lidt? Jeg laver det dobbelte antal knibeøvelser end før, træner min ryg og lænd og har ikke mere ondt end man bør. Jeg har tøjkrise omtrent hver eneste morgen, og har måtte investere i bluser, som kan nå ned under maven. (Jeg er normalt typen, der iklæder sig højtajlede nederdele og korte trøjer=upraktisk garderobe) Jeg føler at alt er som det skal være, og vi glæder os rigtig meget til at møde ham til december.

Jeg tror, at julen vil være noget andet og mere specielt, resten af vores liv – og ih hvor jeg glæder mig!

Tre piger og én dreng

Der er måske nogle af mine skarpe læsere, der nu godt kan regne ud, at vi bliver tre piger og (kun) én dreng, når lillebror kommer til verden. Det har jeg nemlig selv regnet mig frem til, og det satte lidt tanker igang hos mig. Jeg kunne for en stund ikke lade være med, at tænke over, hvordan det mon bliver, at vokse op som (indtil videre) ene dreng i familien. Hvordan bliver det, at være voksen i en familie (muligvis) kun bestående af kvinder? Er et søskendeforhold stærkere, hvis børnene er af samme køn? Vil hans teenagedrengevenner turde komme forbi hos os?

Alle disse tanker har heldigvis ikke været direkte bekymringer for mig. Når alt kommer til alt, så føler jeg mig ret rolig i rollen som forælder og som mor. Sara og jeg er et mega godt team, som tackler livet med mod og kærlighed. Nok derfor kan jeg mærke i min mave, at jeg er godt rustet til at tage diverse situationer vi måtte stå i, i fremtiden. Jeg ved jo godt, at når det kommer til Saras og min familie, så er vi forældrene og de er vores børn. Det betyder jo, at de har to forældre ligesom så mange andre og derfor betyder kønnet på børnene ikke det store.

Derudover er det nok heldigt, at jeg er en af de dersens, ultra seje moar’er og, at Sara er en af de super blæret Mamma’s, som teenagere totalt godt tør vise frem. Så alle seje at hans drengevenner vil nok stå i kø, for at få lov til at besøge vores hybel og awesome familie (inklusiv storesøsteres smarte veninder). Så efter at have tænkt en masse, har jeg konkluderet, at Sara og jeg sagtens kan bære det ansvar det er, at være (seje) forældre 😀

 

 

Posted in Børn, Graviditet, Kærlighed, Livet

1 Comment

  1. Louise

    Selvfølgelig kan i klare det! Hvis bare der er masser af knus, kys og kærlighed så tror jeg børnene er glade… Så er det ikke så vigtigt om det er mor og far eller mor og mor:)

Input og feedback

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: