Menu Luk

Om bloggen Morogmor og om os

Morogmor Envi jakke brun

Morogmor.dk handler om livet hvor en kvinde er gift med en kvinde. Jeg, Marie er nemlig gift med Sara, going strong since 2014. Men hvordan er det at være lesbisk i det 21. århundrede?

Bloggen handler om familieliv, morliv, migliv, lesbisk liv og parliv. Måske også lidt om ting, der er fine, yndige eller smager godt. Jeg er nemlig vild med æstetikken i alting.

Jeg er en af de der 91’ere, som folk fra 80’erne ikke forstår også blir ældre.  Jeg bor I centrum af Aarhus, i verdens mindste lejlighed, sammen med min hustru, Sara og vores to børn.

Lesbisk modeblogger i Aarhus gader Brun Jakke
Foto: Aabyfoto

Jeg er uddannet Value Chain Manager og drømmer om, en eller anden dag, at gøre verden lidt mere miljøvenlige. Dette må være fremtidens fokus velsagtens og jeg forsøger at gøre mit for, at bevare kloden.

Derudover brænder jeg for at skabe et inkluderende forældre-netværk, hvor homoseksuelle kan være de gode forældre de er! Det gør jeg ved, at sprede ordet om den hverdag vi, ligesom alle andre børnefamilier, har. Samt belyse de udfordringer regnbuefamilier har eller kan have.

Sara, hustruen min, er 7 år ældre end mig og er uddannet elektriker, men videreuddanner sig med en diplom ingeniør i maskinteknik på Navitas i Aarhus. Sara er en af de mest loyale mennesker jeg nogensinde har mødt, både overfor sig selv og overfor andre. Og så har hun skabt vores første ønskebarn. Senere bar jeg vores elskede nummer to.

Velkommen til – Kærlig hilsen Marie

Envi jakke street style
Foto: Aabyfoto
Posted in Om

Input og feedback

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.