Menu Luk

Bryllupsdag, rullekebab og nye ringe

Morogmor blog - brudevals

Bryllupsdag. Jeg ved det er en kliche, men når man tænker tilbage så er tiden gået stærkt. Når tiden går stærkt så siger man ting som, ‘tænk, at der virkelig allerede er gået tre år siden vi fejrede vores bryllup, sikke tiden dog flyver afsted’. Det er præcis sådan jeg har det. Klicheer er til, fordi de er sande.

Sara og jeg går ikke særlig meget op i årsdage og den slags. Ikke fordi vi ikke kan lide at fejre hinanden og vores kærlighed, for det kan vi! Vi er mere bare sådan nogle, der køber små gaver i ny og næ. Fræksempel køber Sara gerne strømpebukser eller blomster til mig og jeg inviterer Sara på noget nyt spændende mad – i køkkenet eller på restaurant.

Bryllupsdag, rullekebab og nye ringe

Men i år sker det helt vilde! Sara var nemlig i byen med nogle af tøserne fra sit studie for nylig, og på vej hjem spiste hun en rullekebab. Næste dag fortæller hun mig om rullekebabben og om hvor udsøgt en oplevelse det havde været, at spise den. Godtnok var hun fuld, men den havde været beyond fantastisk! Jeg kunne ikke huske hvornår jeg sidst havde spist en rullekebab. Men jeg ville have en. Nu. Så i dag fejrede vi vores tre års bryllupsdag i yndlingsAarhus med en rulle.. og det var helt fantastisk.

Vi fik også købt nogle nye ringe. Det lyder lidt smart, men virkeligheden er, at Sara mistede sin vielsesring et lille år efter brylluppet. Hun var blevet så tynd, at den en dag smuttede af fingeren. Hun var hele Aarhus rundt, men den var ikke at finde. Så købte vi en ny til hende og fik den indgraveret, men i forbindelse med noget karpaltunnelsyndrom og en operation forsvandt den også. Hun er bare monster ked af det. Både fordi det er totalt kikset at smide vielsesringe ud, men også fordi den ring betyder meget for hende. Og det gør den også for mig. Jeg har nemlig ikke kunne passe min ring siden jeg blev gravid, og det ser ikke ud til, at jeg kommer til, at kunne passe den foreløbig.

Billeder af ringene kommer på Morogmors Instagram, som i kan finde her.

Vi har haft en vidunderlig bryllupsdag, og nu skal vi spise hokkaidosuppe med ungerne. Glædelig vores bryllupsdag til alle derude <3

Morogmorblog - bryllupsdag

Morogmorblog rullekebab

Morogmor blog - bryllupsdag

Morogmor blog - bryllupsdag á

Posted in Kærlighed, Livet, Queer

Input og feedback

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.