Menu Luk

Jeres bedste ideer til Corona fødselsdage for børn

morogmor blog om fødselsdage for børn under corona tiderne

Hvis du var en af dem, der meldte ind da jeg bad om jeres hjælp til børnefødselsdage i Corona tider, så kæmpe tak til dig. I var SÅ mange, der havde sådanne gode ideer, at jeg på ingen måde er bekymret mere.

Nuvel, udskudte fødselsdag absolut ikke på listen over reelle problemer pt, men prøv at fortælle en 5-årig, der snart bliver 6 år, det?! Men I kom med løsningen på problemet selvom vi endnu ser tiden liiidt mere an, førend vi beslutter noget.

Nu har Benedikte jo sådan set først fødselsdag den 23. april, så der er relativ god tid til at finde den gode løsning. Men der er også god nok tid til, at verdenssituationen kan nå at ændre sig en tolv, fjorten gange, ikke?

Fejringer hvor vi er sammen alene – listen

I foreslog næsten allesammen at love en fest for familien, når Corona tiderne er ovre. Det har vi naturligvis også snakket om herhjemme. Hvilket barn siger nej til 2 fødselsdage.

Hold en lille fest udenfor et par timer. Inviter de 2 eller 3 børn som I har valgt at ses med. Dem fra inderkredsen og hold festen uden forældre.

Hold fødselsdagen derhjemme uden gæster men med alt det fødselaren kunne tænke sig. Køb balloner, flag og lys og fødselaren bestemmer menuen. Bag også en rigtig fødselsdags kage.

Bag små kager, sæt det på en tallerken, tag rundt til alle vennerne og giv dem et stykke i døren. Så kan de ønske tillykke på den måde.

morogmor blog om fødselsdages ideer mens der er corona
Smuk hustro og Benedikte prut – da, 5 år og med diamantøje

Følg også linket heeer, hvis du gerne vil læse om hvordan vi bruger piktogrammer herhjemme og hvordan de giver vores hverdag mere ro.

Hold drive-in fødselsdage, hvor gæsterne kan komme forbi og få et stykke kage og en slikpose igennem vinduet.

Vi er ude i noget med tablets på stolene til opdækning med facetime.

Få familie og bekendte til at sende fødselsdagshilsner med alm gammeldags post. Så der er et hav af breve til hende i postkassen på fødselsdagen.

Hold fest for alle bamserne. Dæk bord, pust balloner op og spis kage sammen med alle dine yndlingsdyr.

Nu ved vi jo ikke, hvordan det ser ud den 23. april, men jeg kan ikke forestille mig at det bare er super at sidde femogtyve mennesker sammen indenfor.

Jeg tror planen bliver en fest i en park. Godt med overtøj og tæpper, frugt, kage og varm kaffe på kanden. Vi krydser fingre for fortsat godt vejr.

Hvis det så bare ikke går, så aflyser vi, har postkassen fuld af fødselsdagshilsner og holder bamsefest med alt hvad det indeholder.

Yay og mere tak for inputs.

Posted in Alting pænt, Børn, Underholdning

Input og feedback

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.