Menu Luk

Februar underholdning – mest om romantik og kvinder

I februar vil jeg blandt andet lade mine øregange prydes af lydbøger med romantik, tosomhed og samliv. Jeg finder gråvejret uinspirerede og jeg kan mærke, at jeg, som mange andre, lader mit humør påvirke af det regnfulde vejr. Nogle gange er det hyggeligt med en god modvind og helt kolde kinder. Andre gange har man haft netop det i en evighed.. Men jeg tror jeg er klar til ægte vinter eller ægte forår nu. Hvad siger du?  Jeg glæder mig til tider, hvor vi har økonomi til vinterferier udenlands.  Så rejser vi sgu et sted hen hvor man kan få lys til øjnene. Faktum er bare, at dette gråvejr kontinuerligt maler vores ellers smukke Aarhus med kedsomhed, tristhed og tilføjer en konstant forvirring til jakkevalg?!

Derfor vil jeg lade mig inspirere af dygtige mennesker, der har forfattet historier de fleste kan drømme sig væk i. Romantiske historier med store følelser, kys og evigheds øjenkontakt.

Find her, indlægget fra Januars underholdning

Lydbøger

Mig før dig Lydbog anbefaling Mofibo

Mig før dig

En bestseller fra 2012 skrevet af Jojo Moyes som siden hen er blevet filmatiseret. Jeg har haft denne bog på min boghylde i flere år, men jeg er ikke så tit i humør til underholdning med for mange følelser (tænk over det Marie). Men nu glæder jeg mig til at dykke ned i Louisa Clark og Will traynors eventyr gennem venskab og kærlighed. Louise skal passe den unge mand Will, som sidder i kørestol. Han er lam i det meste af kroppen, træt af livet og føler sig magtesløs. ‘Mig efter dig’ ender lykkeligt ulykkeligt og efterfølgeren ‘Efter dig’ og ‘stadig mig’ skulle være ligeså gode som den første. Find den her.

Alle blomsterne i Paris Romantik lydbog anbefaling mofibo

Alle blomsterne i Paris

En bog skrevet af Sarah Jio, der har udgivet flere romaner, men som først for nyligt er blevet oversat til dansk. ‘Alle blomsterne i Paris’ handler om Caroline og Celine, der i to tidsspor har forbundene livshistorier. Caroline har mistet hukommelsen. Hun bor i en stor dejlig lejlighed på Rue de Cler hvor hun forsøger at stykke sit liv sammen på ny. Et spirende venskab med en cafe ejer distraherer hende fra følelsen af at være i fare (romantik her). Celine er en ung jødisk enke, som, under det naziokkuperede Paris, forsøger at skabe en ny tilværelse for sig selv og hendes datter. De to kvinders liv er forbundet og historierne blander sig til et forførende drama om menneskets styrke, moderkærlighed og evnen for tilgivelse. Find den her.

Podcasts

Jeg lytter Podcasts på Podimo og Spotify. Podimo koster 39 kr pr mdr, Spotify kan man lytte gratis. Jeg betaler for Podimo da de bare har et lidt federe udvalg af pods, som jeg skide gerne vil støtte op om økonomisk. Det bliver man nødt til, når folk laver noget fedt! #hertagminepenge

Gudindelogen underholdendePodcast anbefaling

Gudindelogen

Jeg følger Emilie, der er medvært på denne podcast, på Instagram og ved, at den kvinde kan lidt af hvert. At hun spreder styrke og energi til kvinder. At hun hepper lige så meget på andre seje kvinder, som på sig selv. Det er ret cool! Emilie laver sammen med Sofie Schwarts, podcasten Gudindelogen. Gudindelogen tager dig med i snakken om stort og småt og har blandt andet afsnit, der hedder ‘Efterfødsel og sex’, ‘Kompliment eller komplidis’ og ‘Det er jo mit eget ansvar’. Flere veninder har anbefalet mig podcasten, så nu skal det være!

I øvrigt

Jeg leder lidt efter en bittersød romantisk historie, der ikke samtidig har 45% Fifty shades of Grey i sig. Har du nogle anbefalinger? Hvad læser du for tiden?

Jeg har indtil videre givet en micro anbefaling ad bøgerne jeg læste i Januar. De ligger på Instagram under highlights. Jeg har fået et par tilbagemeldinger på at de synes det er fedt – men lad mig lige vide om det fungere?

Posted in Livet, Underholdning

Input og feedback

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.