Menu Luk

Fødselsdage, taknemmelighed og billed-føjeton

Morogmor blog - Fransk tema udklædt fødselsdag pige

I sidste uge skrev jeg en hel masse om usikkerheder og manglende selvværd. Du kan læse indlægget her, det hedder Nyuddannet – fattig på selvværd, rig på succes. Jeg havde og har nok stadig virkelig meget brug for, at lande ovenpå, at have landet en uddannelse (ordspil, selv tak). Men så kom fødselsdagsugen! Og til trods for diverse kriser over tiltagende alder, så knus-elsker jeg fødselsdage.

Så med fødselsdag på hjernen, så er jeg simpelthen taknemmelig for så mange forskellige ting de her dage; Min færdiggjorte uddannelse! Antal leveår og fødselsdage. Snart 8 år sammen med Sara, min hustru som jeg elsker. Jeg er taknemmelig for, at solen i ny og næ titter frem. Jeg er taknemmelig for den tid jeg har og tager mig til fordybelse. Jeg får sat gang i en masse ting i værk. Ting jeg næsten ikke kan vente med, at føre videre ud i livet og en dag, til dørs. Jeg er taknemmelig for, at min familie fejre mig og mine succeser. Og så er jeg taknemmelig for, at blive fejret og modtage så meget kærlighed fra mine venner, der jo nok mest af alt er en slags selvvalgt familie. Venskaber med mennesker som er stolte af mig og jeg, stolte af dem. Der er virkelig god energi i min omgangskreds. TAK!

Mest vil jeg sige tak og smide en lille billed-føljeton af fødselsdage og andre ting, der har været fine i den seneste uge.

Torsdag var det min ægte fødselsdagsdag. Vilfred var i det vildeste humør da jeg hentede ham og jeg fik lov til, at tage det her billede. Han næsten faldt af toilettet af grin over at jeg tog billede mens hans tissede. Men se ham lige?! SÅ kær.
Morogmor blog - Moonchild Yogawear
Fredag havde jeg den vildeste oplevelse sammen med Moonchild Yogawear. På den der måde hvor jeg havde deres lækre yogatøj på og de tog skønne billeder. En oplevelse jeg sent vil glemme!
Mirrorselfie i Mettes spejl i nybygger huset
Lørdag morgen fejrede vi min kære veninde Mettes fødselsdag. Jeg havde taget kameraet med og knipsede lidt billeder af brunchen, gaverne, hyggen, hende og også lige et stykke mirrorselfie til mig selv.
Morogmor blog - Tidsler i blomsterbuket
På et tidspunkt til min fødselsdag Lørdag, var vi nok mest en flok trætte mødre, der sad og snakkede om vores børn. Det kan også noget.
Morogmor blog - Franske kager Tarte au Citron og Gateau Marcelu
Inden vi blev alt for trætte fik vi dog en masse god Fransk mad. Jeg havde blandt andet lavet Tarte au Citron og Gateau Marcel.
Morogmor blog - Fransk tema udklædt fødselsdag pige
Jeg var også den slags værtinde, som drak indtil flere glas hvidvin, grinede højlydt og var umådeligt godt tilpas og tilfreds
Morogmor blog - Two colored wall
Og sådan her formåede vi at sidde ti kvinder og spise og sludre en masse. Tænk hvor heldig jeg er, at det lod sig gøre.
Morogmor blog - Vilfred i legehus
Søndag var vi i Ry, hvor børnene havde sovet hos min mor, sammen med deres kusine. Og de var skide frække og ville ikke have noget med os at gøre da vi kom.
Morogmor blog Vilfred og mor marie til fødselsdag
Men Vilfred er heldigvis den type barn, som hurtigt kan trænge til helt vildt meget kærlighed og omsorg og opmærksomhed når hans forældre kommer.. Typen, der græd over alting lige pludselig.
Morogmor blog - Regnbue lagkage til fødselsdag
Og så havde min mor og børnene lavet en fødselsdagskage til mig. De havde brugt lige netop den Citron Sandkage opskrift, som jeg har elsket allermest siden jeg var en lille pige. og så havde de puttet dadelsnask i lagene. TAK <3

På Instagram fik jeg skrevet, at jeg vil fejre mig selv og andre meget mere. Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal være med til, at stable noget festivitas på benene. Måske jeg til Saras 36 (!!!!) års fødselsdag kan presse et Tykisk tema ind? Tea har nogle opskrifter på sin blog, der kunne være ret spændende, at få prøvet af. Dem kan du finde lige her

Tak fordi du læste med

Posted in Billed føljeton, Dagligdage, Livet

Input og feedback

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.