Menu Luk

Fra babydyne til juniordyne

Morogmor blog - Marie og hjemmesyet sengetøj

Fra babydyne til juniordyne

Længe har Benedikte sovet med to dyner i sengen, men da hun fik sin juniorseng (sådan en udtræksseng fra IKEA) var det ligesom om, at babydynerne blev meget små i den store seng. Hen over sommeren har den store seng, med små dyner, ikke været noget problem, da det alligevel har været for varmt til at sove med dynen på. Nu er det blevet lidt mere tempereret og juniordynen er fundet frem.

Faktisk havde jeg været på udkig efter en lækker, god dyne længe da min min spurgte om jeg ikke bare ville have den med hjem, som vi havde lagt ude hos hende? Benedikte sover af og til hos sin mormor og derfor havde vi lagt dynen dér. Men JO TAK moar! Tænk at man kan have så meget, at man glemmer hvad man ejer? Men det er altså en heeeelt anden snak, hehe.

Både Saras og min mor kommer tit til os som engle sendt fra himlen. Bedstemor(Saras mor) har lånt mig den ABSOLUT bedste madpakke bog ever; ‘ Mine madpakker’ af Louisa Lorang – Der er opskrifter til alverdens slags lækre, nemme og sunde madpakker! Tak svigermor!

Nå, men det var den juniordyne der. Jeg havde udset mig noget sygt lækkert juniorsengetøj, men vores SU rækker ikke altid til den slags lækkerier og derfor var jeg i dag i Stof og Stil på jagt efter lidt lækkert stof. Nu skal det helst ikke lyde som om, at vi herhjemme er overskudsagtige ‘gørdetselv’ damer,. Jeg bruger maskinen meget i perioder og så er der perioder hvor jeg simpelthen ikke gider. For tiden står den fremme og idag fik jeg syet lidt.

Jeg fik nemlig en skøn symaskine i 18 års fødselsdagsgave af min mor. Hun fik nemlig også en sy symaskine dengang hun blev 18 – og da jeg i mange år syede på hendes maskine, startede hun en ny tradition. Her er så lidt billeder af dagens kreation <3

Morogmor blog - stof og stil

Morogmor blog - maries symaskine

Morogmor blog - syer i stof

Morogmor blog - syer på ret

Morogmor Blog - Hjemmesyet juniordynebetræk

Posted in Børn, Livet

Input og feedback

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.