Menu Luk

Fyn er fin og det er vi også

Morogmor blog - alle tre skaleret

Fyn er fin og det er vi også. Det er sommer og vi er på ferie med min side af familien. Min kære moder er opvokset på Fyn, og her bor resten af hendes familie. Hun flyttede til Aarhus da hun var yngre og udbryderisk – derfor er jeg så vokset op i Jylland

Familie kærlighed

Vi bor i et kæmpe stort lækkert hus sammen med min mor, storebror og hans kæreste og deres datter, Nannaprut. Nannaprut er kun lidt yngre end Benedikte, som jo er to år og lidt til. De forguder hinanden og vil gerne være sammen hele tiden. Om morgenen sover Nanna længere end Benedikte. Benedikte synes vi skal vække hende – nu er det jo legetid.

De to kusiner er på en måde et umage par Når de er sammen slås de om legetøj og råber ‘miin’, men når de er hver for sig, snakker de kun om hinanden. Når de er rigtig søde, så krammer de, kysser og holder hinanden i hånden. Vi forældre sidder primært og kigger på vores små vidundere. Ægte ferie er, når man kan drikke kaffe og kigge på sine børn lege.

Fyn er fin

Fyn er overraskende fin faktisk. Vi har haft børnene med til H.C. Andersen teater, i Farvergården og hoppet på trampolin i baghaven. Vejret er lunt, solen skinner og Odenses gågader er lækre.

Benediktes oldemor og oldefar har inviteret deres børn, børnebørn og oldebørn en tur i Odense Zoo i morgen. Det bliver helt fantastisk at skulle se på dyr, hjælpe børnene med at sige dyrelyde, løbe om kap, spise sandwich og drikke kaffe.

Kæresteshopping

Morogmor blog - Marie og SaraIdag passede de andre børnene og Sara og jeg har haft tid til at shoppe og drikke kaffe latter. Sara og jeg er for det meste gode til, at sørge for lidt tid sammen alene engang i mellem. Det er rart at lade tankerne få lidt frit spil synes vi. Fx kom Sara i tanke om, at hun så gerne vil have en tatovering af Georg Gearløs’ Lille Hjælper. Så det skal hun nok snart. I hvert falde har ‘selv’ lesbiske parforhold brug for at shoppe uden børn❤️

At have tid sammen med sin familie, uden forstyrrelser og uden pligter, er dog noget af det bedste Sara og jeg ved. Til andre regnbue familier, så er vores indtryk absolut, at Fyn nemt rummer en atypisk konstellation.


Instagram

Morogmor er i øvrigt kommet på Instagram. Her kan i se mange flere billeder af min skønne familie og vores liv. Find os her ❤️

Posted in Livet

Input og feedback

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.