Menu Luk

Halloween og kostumer er endelig lige rundt om hjørnet

morogmor blog - kostume

Indlægget er sponsoreret af Vegaoo

Halloween og kostumer er endelig lige rundt om hjørnet – heldigvis! Halloweens fokus har dog, for både Sara og jeg, ændret sig lidt de seneste år. Præ børn var det vigtigste ved Halloween, at drikke sig hønefuld iklædt et eller andet uhyggeligt eller mere eller mindre sexet. Post børn er fokuset (lidt) ændret. Vi skal nemlig nu iklæde Tullemor et eller andet badass, som både underholder mødrenes hjerter og glæder barnet.

Fordelen ved børn på 3½ år er, at de har fået en mening om hvad de synes er sjovt og fedt. Ulempen ved børn på 3½ år er, at de nu har fået en mening om hvad, der er sjovt og fedt. Benedikte synes pt, at hunde, pirater, pirathunde, pirathundevalpe, pirathundemoare, fehunde, hundefeer, Fehundepirater og Mario er det fedeste i verden. Det med Mario er muligvis fordi Sara har en livslang kærlighed til Mario og alt hvad der hører til det. (Mariospil, kopper, pude, figur, bamse, smslyd) og det har uungåeligt smittet af på Benedikte. Derudover er Tullemors lege altså primært noget med hunde og pirater og feer.

Anyways, herhjemme har vi faktisk allerede en udklædningskasse. Den indeholder både Saras gamle hattesamling, (say what?) noget posttøj, kokosnødder, hulaskørt, tylskørt, skeletdragt, Barbapappadragt, nogle parykker og en masse splattermakeup. Med Benediktes nyeste kostumer fra Vegaoo til kassen er vi klar parat til Halloween!

Halloween og leg

Indlægget er sponsoreret på den måde, at vi har modtaget en kasse med et lille udvalg af kostumer i Benediktes størrelse.

I kassen fandt vi blandt andet en tryllestav, som Benedikte har brugt til, at trylle Vilfred om til en hesteballon.

Til at gøre den evindelige hundeleg komplet, kan Tullen nu tage hunde kostume på. En hale, hængende hundeøre og en lille snude og vi får hende aldrig til at sidde på numsen igen, fordi ‘Nej moar, hunde sidder ikke på numsen’. Ej heller kommer hun til at spise ved bordet, fordi ‘Nej moar, hunde spiser på gulvet’. Op ad bakke.

Det tykmavede Mario kostume er hendes favorit og har allerede været på flere gange. Man kan åbenbart både lege arbejdsmand, mariohund og mariohundepirat i et sådan kostume.  Og nu kan hun også have det på når hende og Sara spiller Mario halløj.

Morogmor blog - kostume

Morogmor blog - kostume

Det børnevenlige pirat kostume, eller tilbehør om man vil, egner sig godt til sådan en som Tullemor. Fantasien kører på alt for højt tryk til, at man kun være klædt ud som en ting. Nu kan kikkerten komme i hundens lomme eller Marios hat og sværdet kan komme i dukkernes pusletaske. Hvem elsker da ikke, at have assorteret legetøj overalt?

Morogmor blog - kostume

Morogmor blog - kostume

Inden længe skal der jo så afholdes halloween i børneren og ikke mindst herhjemme og så er jeg spændt på, om hun vil være udklædt som én ting eller en kombi af de forskellige kostumer. Jeg har i hvert fald ikke tænkt mig, at beslutte det for hende. Jeg håber dog, at hun vælger noget uhyggeligt der passer til halloween og efteråret. Så kan vi finde noget ekstra fint til fastelavn i stedet 👗.

Morogmor Blog - Kostume

Posted in Alting pænt, Dagligdage, Livet, Underholdning

1 Comment

  1. Lisbet

    Udklædningstøjet var også altid vores børns favorit. Derfor brugte vi både tid og penge på at kreere monstre, fugle, klovne, prinsesser osv osv. Senere har kassen været på besøg hos nabobørnene, og den har bidraget til flere forestillinger med vores skoleelever. Nu er kassen hjemme igen med supplement fra naboerne og kan bruges af vores nuværende bonusbarnebarn og måske kommende børnebørn.

Input og feedback

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: