Menu Luk

Miljøvenligt fokus på hud og krop

morogmor Zolas.dk ansigtssæbe

Indlægget er betalt af Zola’s

For en månedstid siden skrev jeg til Stine fra Zola’s om ikke vi skulle prøve et samarbejde af. Stine sagde ja og jeg er så glad for, at kunne introducere et miljøvenligt –eftertænksomt fokus på bloggen her. Det er jeg glad for da jeg selv har et stort fokus på dette.

Zola’s er webshop med fokus på økologi og miljøvenlighed og produkterne de sælger er udvalgt derefter. Til vores samarbejde købte jeg lidt produkter og nogle af dem vil jeg gerne vise frem.

Sæbebare er super in, men også lidt skræmmende hvis man aldrig har prøvet det, ikk? Grønkålspulveret har jeg længe gerne ville have i køkkenet. 

Ansigts sæbebar kan du finde her

Shaving sæbebar kan du finde her

Grønkålspulver kan du finde her

Franske lyserøde skyer

Den der ^^ totalt fine fine lyserøde sky er en ansigtsvask. Jeg har aldrig prøvet en sæbebar og har været super skeptisk om den mon var hård ved huden? Som vi jo kender den gamle sæbe fra Dove eller hvem det nu var, ikke sandt? Men denne sky hverken dufter eller føles som fast håndsæbe fra 90’erne. Den er mild og lækkert og jeg er hverken blevet rød i huden, ej heller udtørret. Noget jeg ellers nemt bliver.

Sæben her er til moden og sensitiv hud (fordi jeg er gammel og sart 😅🤷🏻‍♀️) Jeg har brugt den nogle uger nu og mit ansigt har det dejligt.

mor og mor blog Lamazuma facial cleanser Zola's
Ansigtsvask til tør og sensitiv hud fra Zolas.dk

Rosendufte og skønhed i fast form

Så er der shaving baren herunder. Men lad mig være helt ærlig? Jeg har ikke brugt barbercreme siden jeg skulle barebere ben for aller første gang. Jeg har skåret mig ofte – men ikke brugt barbercreme. Det var bare dyrt eller lugtede af mandeaftershave og sidenhen gav jeg op.

Baren her består af forskellig olier og en mild duft af rosen. Den er nem at bruge direkte på huden inden barbering og den giver en problemfri barbering. Den giver virkelig det man kan forvente af et shaving produkt. Og så til en flad halvtreller?!

Mor og mor blog - sæbebar til barbering miljøvenlige hud produkter
Ladies shaving soap bar fra Zolas.dk
morogmor blog - Ladies shaving soap bar fra Nurme
Ladies shaving soap bar fra Zolas.dk

Et skud med økologisk grønt pulver til din krop

Jeg siger ikke, at smoothier gør dig rask, men det støtter kroppen arbejde. Jeg bruger næsten altid de samme to opskrifter på green smoothies og de fungere ligeså godt med grønkålspulver i. Prøv opskrifterne her.

Jeg er tosset med Tina Lykkegaard (tjek hende ud på instagram) og alle hendes inspirerende smoothie opskrifter med mere. Smoothies har egentlig været en fast del af hverdagen siden jeg i november, under bachelor skrivningen, var syg hele tiden.

Min hud krakkelerede på de måde hvor den var tør og olieret mens den skallede af. Jeg havde mellemørsbetændelse og et hul på trommehinde. Jeg havde bihulebetændelse i begge sider og jeg var konstant svimmel. Jeg blev sidenhen rask, men har ikke sluppet smoothierne. De ekstra grøntsager giver min krop det ekstra overskud jeg nogle gange kan mangle.

mor og mor Grønkålspulver økologisk Zolas.dk
Organic Greenkale powder fra Zolas.dk
morogmor blog Kalohas grøntsagspulver organic greekale powder
Organic Greenkale powder fra Zolas.dk
Posted in Alting pænt, Livet, Mad og drikke

Input og feedback

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.