Menu Luk

Januar’s underholdning – mest om podcasts og lydbøger

Mor og mor blog lydbøger

Hej venner, jeg har et overforbrug af en god lydbog og podcast. Jeg lytter når jeg er i bad, lægger make up, laver mad, går fra a til b osv. Tit (se mig jeg embracer blog-verdenen) bliver jeg spurgt om ikke jeg kan komme med en anbefaling eller to. Ok, nogle gange kommer jeg også med en anbefaling uden at nogle har spurgt mig.. Anyways, her er hvad jeg drømmer om i Januar vil pryde mine øregange.

Podcasts

Lundin på livstid
En podcast på Podimo, lavet af . Den er i 7 afsnit og indtil videre er der 4. Den stiller spørgsmålstegn ved hvorfor han, så mange år efter, stadig er så omtalt, hvem han er og hvad der skete. Podcasten forsøger at se sagen fra flere sider og fagpersoner, hvilket kan noget. Og så er true crime generelt fængslende..

Klimaguiden
En podcast af Anna Fenger Schefte og Anders Nolting Magelund. Jeg er netop blevet anbefalet denne podcast og glæder mig til at komme igang med den. Den skulle efter sigende være et godt og realistisk opnåeligt indspark til den klimadebat, der er alle vegne. Jeg glæder mig til at se om jeg kan lære mere om at leve klimavenligt.

Find her ti gode grunde til at kvindelige håndværkere er sexede

Lydbøger

Folk med angst
En roman af Fredrik Backman, der handler om et gidseldrama. En uheldig dag får en mand til, fejlagtigt at forsøge røve en bank, der ikke har nogle kontanter. Han ender med, at holde en flok karikerede personligheder som gidsler til et åbent hus arrangement. Historien skulle være puslespils gåde agtig, fuld af ledetråde og cliffhangers -og så skulle den være med masser af løjerligheder og humor.

Eleanor Oliphant is completely fine
En roman af Gail Honeyman og som jeg kun faldt over fordi efternavnet Honeyman på forsiden af en artikel. I artiklen fortæller hun, hvordan hovedpersonen i bogen, Eleanor, aldrig var ment til at blive opfattet som et offer. Bogen handler nemlig om Eleanor, der er god til at overleve, men ikke til at leve. Og så var jeg hooked.

Derudover skal jeg også se Prison Break, som jeg begyndte på i julen – den er altid en vinder, blandt andet fordi brødrene er så lækre. OG så er jeg ved at catche up på al musik Eminem har lavet. Måske det er en fun fact om mig, men jeg lyttede enormt meget eminem som ung, så det skal jeg lige lidt igen for en stund. Har i ellers en god lydbog og podcast til anbefaling?

Posted in Livet, Underholdning

Input og feedback

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.