Menu Luk

9 beviser på at kvindelige håndværkere er sexede

Morogmor blog - håndværkere

Er kvindelige håndværkere sexede? Det korte svar bliver et kæmpe ja herfra! Der findes masser af dygtige håndværkermænd derude, men den her er ikke til dem.

For ikke længe siden læste jeg om hvorfor man skal date en håndværker. Der stod i ‘artiklen’, at der da også fandtes seje kvindelige håndværkere, men at komplementerne i artiklen ikke lige var til dem. Fair nok. Her kommer den den anden vej. Fra mig til alle kvindelige håndværkere derude.

(Husk på, at jeg jo er gift med en håndværker og derfor har god erfaring at tale ud fra…)

Læs også hvilke 8 ting du skal vide om panseksuelle. Ps. jeg er panseksuel.

Er kvindelige håndværkere sexede?

Her er 9 gode grunde til hvorfor en kvindelig håndværker er sexet:

  1. Arbejdstøjet. Sexet arbejdstøj med bryster under og blød hud? Og så er meget arbejdstøj endda mærketøj. Snickers, Kansas og Carhartt.
  2. Hun kan hjælpe dig med alt. Fordi hun kan alt. Gode løsninger til hvor Le klint pyntelampen skal hænge, hvordan fjernsynet kommer i modsatte ende af antennestikket eller andre vigtige ting jeg ikke kender til (jeg er jo gift med én og hun ordner på livet løs).
  3. Veltrænet krop. Hun kan kravle i krybekælder, på stiger, og på lofter. En håndværker bruger sin krop dagen lang og som belønning får de en veltrænet en af slagsen. Jeg takker.
  4. Fingersnilde . . . .
  5. Hun er en omvandrende Megan Fox i den scene i Transformers vi alle husker. Iklædt arbejdstøj, beskidt, lidt svedig med en duft af blomster og karameller.
  6. Hun kan snakke med alle. Hun er vandt til værkstedshumor og kan nemt håndtere en flok drengerøve, men hun kan også smigre gamle fru Madsen, der skal have hjælp med en lampe.
  7. Hun er ikke bange for, at tage fat…
  8. Hun er klog. En håndværker har fingrene i alt og møder konstant forhindringer, der rækker ud over eget fag. Hun ved derfor en hel masse om en hel masse forskellige (håndværksmæssige) ting.
  9. Hun har charme og selvtillid. En kvindelig håndværker ved godt, at hun ofte er en sjældenhed og bærer derfor sit fag med stolthed.

Tak til teknisk skole for, at uddanne kloge kvindelige håndværkere vi andre kan savle over og drømme om (not objectifying)

Posted in Nummererede, Queer, Tabuer og tubaer

Input og feedback

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.