Menu Luk

Lesbisk jul! Lesbisk julepynt og lesbiske traditioner

morogmor blog - lesbisk jul

Lesbisk jul. Er det stort anderledes end så meget andet? Det tænker jeg umiddelbart ikke rigtig at det er. Faktisk ved jeg nok ikke hvad der er helt ægte ‘traditionelt’, så jeg kan på en måde ikke rigtig udtale mig om det. Anyways, hver familie har jo sine traditioner.

I år holder vores lille familie juleaften sammen med min mor og Saras mor og søster. Det bliver en rigtig dame jul. Forhåbentlig er Lillebror kommet til den tid (please) og så repræsenterer han det mandlige køn <3

Vi skal have kalkun til hovedret. Til kalkunen skal vi have lidt kartofler og gulerødder i ovnen samt et par salater. så skal vi have tiramisu til dessert. Saras søster laver en vaskeægte veludviklet Tiramisu, og vi er alle kæmpe fans. Ja faktisk tror jeg, at tiramisuen er den bedste tradition vi har indført. Altid når Sara og jeg er ude at spise, på ferie eller lignende, så skal vi prøve deres tiramisu. Jeg er pjatte med det.

Jeg forguder også noget, som hedder ostetarteletter. Ostetarteletter er noget min mor tit lavede som snack, da jeg var barn og af en eller anden årsag er det nu noget jeg laver hver jul. Ostetarteletter består af en masse revet ost, salt peber og æg som puttes ned i tarteletterne. Når de så er blevet bagt i ovnen har man den lækreste og mest usunde snack jeg kan komme i tanker om. Det er helt fantastisk.

Juleregler

Sara og jeg har forsøgt, at lave os nogle juleregler. De er på en måde dumme, men de sørger også for, at vi holder det hele på et niveau vi kan være med på. Fx må man købe 1 stykke julepynt pr mand hvert år. For mig er det sindssygt svært selvfølgelig. Næsten uladsiggørligt. I år har jeg købt 5 stykker nemlig. Alle sammen fra søstrene grene og tilsammen kostede det mig 70kr.

Derudover førsøger vi på, ikke at give hinanden aalt for dyre gaver. Det er unødigt da vi jo alligevel køber de ting vi gerne vil have hele året rundt. Mere vil have mere, men det skal have en ende. Derfor har vi flere gange slået gaven sammen med resten af familien. På den måde fik Sara sidste år en Moccamarster og jeg har engang fået en Ipad.

Vi giver heller ikke hinanden adventsgaver. Men det skyldes nok nærmere, at vi giver hinanden gaver hele tiden alligevel. Sara køber strømpebukser og Nespresso kaffe til mig og jeg køber kaffebønner og laver ekstra lækre madpakker til hende. Det betyder jo, at vi sjældent er i underskud af kærestegaver. (dagligdagsromantik)

Benedikte får til gengæld adventsgaver. I et forsøg på, at kombinerer det, at bruge penge men ikke købe skrammel så får hun praktiske gaver. I år får hun to fede madkasser fra Rice, badeænder og pomponer til loftet. Hun kommer til at elske det hele er jeg sikker på! Heldigvis har mormor lavet en adventskalender også – og den består af legetøj lige efter Benediktes hjerte.

Lesbisk jul?

Lyder det ikke særlig lesbisk i dine øre? Jeg ved heller ikke hvad, der skulle være det lesbiske element i noget så simpelt som en jul. Ja faktisk ved jeg sjældent hvordan det lesbiske skiller sig ud fra ‘normen’. Men ikke destro mindre en god grund til, at have denne blog <3

Tak fordi du læser med.

Vil du se mere til Morogmor kan du finde os på Instagram lige her. 

Morogmor blog - lesbisk julMorogmor blog - lesbisk julMorogmor blog - lesbisk julMrogmor blog - lesbisk julMoogmor blog - lesbisk jul

 

Vil du gerne se mere? Morogmor er på Instagram hvor jeg dagligt poster billeder fra vores hverdag og vores hjem. Find og følg os her <3

Posted in Dagligdage, Livet

Input og feedback

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.