Menu Luk

10 random facts om undertegnede

morogmor blog Lesbisk Panseksuel kvinde

Fordi jeg er blogger og derfor er bloggertypen, så sker det her. En liste med 10 random facts om undertegnede! Det sker fordi, at der er kommet et par nye homo sapiens med. Jeg vil gerne byde velkommen til lige netop dig! Velkommen til morogmor.dk – bloggen hvor jeg først er et unikt kvindemenneske, bagefter mor og til sidst også homoseksuel. Altså lesbisk. Ja eller faktisk Panseksuel. Men det kan du læse mere om ved at følge linket her. Tusinde tak fordi du læser med, liker mine opslag, kommentere med feedback eller spørgsmål. Her er du velkommen med dine tanker. Og nu til listen.

Listen

1 Jeg høre super meget Eminem. Det har jeg gjort den sidste måned siden han dukkede op i mit instagram feed. Jeg blev mindet om alle hans gamle numre. Så dem lytter jeg nu og forsøger at følge med i det nye.

2 Jeg er ikke vildt med nye ting når det kommer til film, musik og mad. Så derfor er nummer 2 lidt en udfordring. Jeg foretrækker garanteret underholdning ellers synes jeg ikke det er penge eller tiden værd. Eller, det tænker jeg i mit hoved er årsagen, men mest er jeg nok bare et vanemenneske når det kommer til sådanne ting.

3 Jeg prøver at iværksætte en virksomhed til morogmor. Det er til gengæld en fornøjelse og helt vildt ‘let’ for mig, hvis man tænker på nummer 3. Jeg er absolut på stadie 2-3 ud af 100 i min iværksætter drøm! Men at kontakte mennesker, netværke og skrive forekommer mig ret naturligt. I hvert fald for tiden.

4 Jeg mistede ALLE mine krøller da jeg var gravid med Vilfred. De er først for alvor kommet tilbage her i november eller sådan noget. Tre år uden krøller og nu kan jeg ingenlunde styre lortet.

5 Jeg er på dagpenge. Jeg søger en masse fede jobs. Både som projektmedarbejder og som koordinator. Min a-kasse husker mig på, at virksomheder godt kan blive skræmt af en der vil starte selvstændig. Det forstår jeg på mange måder godt og tænker over om jeg kan skabe en balance på en eller anden måde.  Nogle ideer?

6 Jeg har for nyligt erkendt, at det jeg troede jeg ville vokse mig til, nok desværre ikke har noget med alder at gøre. Jeg kommer bare ikke til, at blive voksen nok til, at kunne vælge ét hverdagsstel. Derfor har vi i mange år haft en af hver af alle flotte tallerkener herhjemme. Tilgengæld, for at imødekomme Sara (og hendes ocd tendenser), så er de fleste af tallerkenerne samme størrelse.

7 Jeg har husstøvmide allergi. Det har Sara også. Benedikte og jeg kan på ingen måde tåle kat. Sara har hunde allergi. Måske Benedikte har noget hesteallergi. Jeg har alle udendørsallergierne. Jeg har nok generelt allergi overfor dyr, for jeg kan heller ikke med marsvin og kaniner. Benedikte vil gerne have en hund og jeg vil så gerne give hende en en dag <3 Dilemma..

8 Jeg havde heste hele min barndom. Red både spring og dressur, western og lavede horseman ship og det hele.

9 Hvis jeg taber mig, bliver mine bryster også mindre, så derfor forbliver jeg sgu nok curvylicious. Det må være grund nok, ikke?

10 Jeg bruger størrelse 41 i sko og det synes jeg bare er mega meget og det er noget der kan gøre mig vildt usikker, hvis jeg vågner op og ikke lige føler mig awesome. Nogle har dårlig hårdag – jeg kan have dårlig fod dag. Så er jeg bare helt vildt bevidst om mine fødder hele dagen 😀

Jeg er hende med det glatte hår
Det glatte hår til bryllup med smukke Sara <3
morogmor blog listen med random facts om undertegnede

Fotos af Karoline, Aabyfoto

Posted in Livet, Nummererede, Om

Input og feedback

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.