Menu Luk

Manden i vores liv er ankommet, men hvad skal lillebror dog hedde?

Morogmor blog - hvad skal han hedde?

Da vi dengang skulle finde navn til Benedikte vekslede  vi mellem to-tre navne mens Sara nærmede sig terminsdatoen. Vi var helt okay med ikke at ha besluttet et navn – ja faktisk ville vi helst have det sådan. Så selvom hun inde i maven var blevet kaldt Ingeborg on and off et par måneder så var jeg også klar over at hun kunne ende ud som en Elly. Da hun så kom ud var Sara og jeg helt paf over hvor lidt hun (desværre) lignede en Ingeborg eller en Elly. Vi startede forfra i vores søgen på det rigtige navn og kom (ved hjælp af diverse hjemmesider) frem til navnet Benedikte.

‘Lillebror’

Da vi fandt ud af, at jeg var gravid med en dreng snakkede vi om hvoran vi skulle introducere konceptet for Benedikte når den tid kom. Vi blev enige om, at Lillebror ikke skulle have et navn førend vi var helt sikre. At have flere navne på tegnebordet er sgu for meget for en på 2½ år. Vi var også begge ret godt klar over, at vi nok ikke ville finde et navn før vi så ham. Vores erfaringer med navn til Benedikte talte sin sag for os, hehe. I daglige tale har han heddet Lillebror og jeg føler nærmest stadig, at jeg kender ham bedst som ‘Lillebror’.

Men det afholdte os ikke fra at snakke om navne

Vi har nok været forbi de første 70 navne, som vi syntes kunne være fine til Lillebror. Ud af de 70 har jeg kort varigt troet om ca halvdelen, at de godt kunne ende ud med at være det endelige navn. Hver gang vi fandt et sødt navn gik der ikke mere end et par dage før jeg synes det var fjollet igen. Dét nok mest fordi at vi jo ikke havde set ham endnu. Og det skulle jo også været et navn der på en måde passede til navnet Benedikte, ikk?

Vi har snakket om Karl, Sylvester, Elliot, Hugo, Peter, Charlie, William, Vilbert, Ruben, Valdemar, Viggo, Hubert, Timmi, Villads, Herman og mange mange flere.

Men byd velkommen til Lillebror som vi nu også kalder Vilfred <3


Vil du gerne se mere? Morogmor er på Instagram hvor jeg dagligt poster billeder fra vores hverdag og vores hjem. Find og følg os her <3


Morogmor blog - Lillebror

 

Posted in Børn, Graviditet, Kærlighed, Livet

1 Comment

  1. Ida

    Hej Marie
    Jeg har et spørgsmål 🙂
    Kalder i jer begge to for mor? Eller hvad kalder i jer? Og hvad kalder Benedikte jer? Det er et større spørgsmål her hjemme, hvad vi skal hedde når den dag kommer 🙂
    – og Tillykke med lillebror Vilfred 🙂

Input og feedback

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: