Menu Luk

Om morogmor

Morogmor blog

En blog om ting jeg tænker på eller oplever på min færden. Om familieliv, morliv og migliv.

Jeg er en af de der 91’ere, som folk fra 80’erne ikke forstår også blir ældre.  Jeg bor I centrum af Aarhus, i verdens mindste lejlighed, sammen med min hustru, Sara og vores to børn.

Jeg er uddannet Value Chain Manager og drømmerom en eller anden dag om, at gøre verden lidt mere miljøvenlige – dette må være fremtidens fokus, jo. Jeg er som sådan ikke miljøaktivist men jeg forsøger at gøre mit for, at bevare kloden. Og har en hel masse meninger om det også..

Sara, hustruen min, er 7 år ældre end mig og er uddannet elektriker, men videreuddanner sig med en Diplom Ingeniør i maskinteknik på Navitas i Aarhus. Sara er en af de mest loyale mennesker jeg har mødt, både overfor sig selv og overfor andre. Og så har hun skab vores første ønskebarn.

Velkommen til