Menu Luk

Såå.. var det tid at få skabt den hverdag igen!

Morogmor blog

Jeg har ikke skrevet et blogindlæg i hundrede år. I stedet for har jeg skrevet dagbog, kladder og bachelor opgave. Ja, det er såmænd sandt – jeg bliver færdiguddannet lige om snart (regner jeg med). Kender du mig, så ved du at det har været lidt af en battle med det studie. For mig, som for andre formentlig. Men nu sker det sgu – jeg skal være ledig!

Altså ledig på den måde hvor jeg faktisk har uendeligt med planer og ideer. Det der jo altså sker er, at jeg savner at være kreativ. Jeg savner, at lave noget, der har et aftryk af mig og noget, som jeg brænder for. Sidst jeg led samme afsavn startede jeg denne blog og den gav mig følelsen af, at have fingrene i noget jeg brænder for! Siden har bloggen haft omkring 150 månedlige læsere og jeg modtager ofte mails eller kommentarer på indlæggene!?! 

Læs eller genlæs et af mine mest læste indlæg, om min spring ud historie

Det blev en december måned hvor jeg skulle skrive bacheloren færdig, være mor, kone, ven, veninde, søster, datter og nogle gange også mig selv. Det, mens jeg havde trommehinder der sprang, bihulebetændelse og en svimmelhed, som stod jeg på en båd. Nu er det Januar og jeg vil gerne bare gøre det der gør mig glad og stolt nede i maven. Så nu skriver jeg om ting, der er vigtige for mig. Og netop nu, starter jeg min blog op.

Jeg skal have strikket en hverdag sammen og jeg vil sørge for at prioritere bloggen og diverse skriverier, ind blandt jobsøgning og forberedelser til det mundtlige forsvar af bacheloren. Blog og bachelor – Januar 2020. 

Jeg håber i vil være med på morogmor 2.0.

Kærligst, Marie

Posted in Dagligdage, Livet

1 Comment

Input og feedback

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: