Menu Luk

Smoothie opskrifter fuld af grønne sager

morogmor blog. smoothie opskrift

Sundhed er mange forskellige ting og alle har hver sin holdning til emnet. Jeg spiser basicly hvad jeg har lyst til. Jeg har kurver og det er længe siden jeg har været i et fitness center. Jeg dyrker yoga et par gange i ugen og så går jeg til mambo.

At spise grønt er derfor også meget mere end en slankekur efter min mening. Frugt og grønt støtter vores krop i dens daglige arbejde. Hud, organer, sind og vores generelle trivsel har brug for at blive kæret om her er frugt og grønt en gave. Vitaminer og mineraler direkte fra naturen.

Jeg har sammensat to smoothie opskrifter efter hvordan jeg cirka laver mine egne. Find opskrifterne herunder.

mor og mor Grønkålspulver økologisk
Grønkølspulveret er købt i forbindelse med et samarbejde med Zolas.dk

Den grønne smoothie

– Stor håndfuld mango
– Lille håndfuld ærter
– Tre-fire centimeter agurk
– lidt spinat (her havde jeg lidt frisk i køleren)
– Mynteblade, en god stak
– Saften fra en halv lime
– vand efter hvad du synes

Den røde smoothie

– 1/4 af en moden banan
– En håndfuld bær (jordbær, blåbær, aronia, hindbær)
– En lille håndfuld rødbede (evt fra frost)
– En lille håndfuld gulderod i skiver (evt fra frost)
– Saften fra en halv lime
– Vand efter hvad du synes

Find grønkålspulveret ved at følge linket her

morogmor lesbisk blog smoothie opskrift med grøntkålspulver
Posted in Alting pænt, Livet, Mad og drikke

Input og feedback

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.