Menu Luk

Sommerferie, hundeleg og trætte forældre

Morogmor blog - Fjellerup strand

morogmorblog - marie på strandenmorogmor blog - tullemormorogmor blog - Fjellerup strand

Jeg har tidligere nævnt de utallige fordele, der er ved, at få og have børn mens man stadig studerer. Den største af fordelene er umiddelbart, at man har en hel sommer med dem. Tænk sig engang; fire uger sammenhængende, nu kun afbrudt af at Sara skal læse op til en reeksamen og at Benedikte kom tilbage i børnehaven i tirsdags. Men vi har ikke travlt og sådan noget. I hvert falde ikke som vi plejer at have det.

Sommerferie, hundeleg

Sommeren har vi brugt på stranden. Iklædt trøjer og tæpper bevares. Men vi har badet og spist madpakker og leget hund ved vandet så ofte det har kunne lade sig gøre. Benedikte har efterhånden leget hund i halvandet år, men det er virkelig eskaleret her hen over ferien. Jeg er ved at blive vanvittig faktisk. Hunde har jo ikke sko på? og de kan ikke spise ved bordet med en gaffel? – men jeg holder gerne den ikke-eksisterende snor alligevel.

Det har været så utrolig givende bare, at være sammen allesammen. Benedikte bliver bedre og bedre til at navigerer rundt i rollen som storesøsteren og vi er blevet bedre til at hjælpe hende når det hele bliver for svært.

Sara og jeg har rent forholdsmæssigt haft en forrygende sommer. Jeg kan ærligt fortælle, at jeg godt kan have det svært med det konstante samvær og intimiteten når det sådan er 24/7 gange 37 dage… Jeg reagerer oftest med en kombi af total hudløshed og ilter utålmodighed.. Men i år gik det godt. Måske fordi ingen af os har haft menstruation over ferien eller måske fordi vi bare er gode.

og trætte forældre

Men, kan i huske de dage hvor man ikke stadig blev vækket om natten? Vilfred sover godt, men han vågner (og vold skriger)  og skal have en flaske. Og selvom, at han hurtigt sover videre igen, så er søvnen blevet afbrudt. Alle ved, at den væreste form for søvn, er afbrudt søvn. Men alting til sin tid, det kommer jo nok. Og så er vi helt klar.. til at sove.

Benedikte vågner heldigvis ikke af vores natterend og lige her mod slutningen af ferien begyndte hun faktisk også, at sove længe om morgenen. Det har faktisk betydet, at vi har sovet over os alle fire første dage, siden vi startede op tirsdag? Jeg har aldrig oplevet noget lignende og det er sgu da godt, at ingen af os har en reel mødetid endnu.

En lille sommeupdate herfra os af. Jeg håber i vil følge med fortsat, for vi har nemlig spændende nyheder og reflekterende indlæg på vej 😍

Morogmor blog - spise isMorogmor blog - odensemorogmor blog - odenseMorogmor blog - fjellerup strandmorogmor blog - legepladsmorogmor blog - odenseMorogmor blog -sara og Vilfredmorogmor blog - benedikte

 

Posted in Dagligdage, Livet

Input og feedback

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.