Menu Luk

Spørgeundersøgelse til min bog: SPRING UD !

Morogmor forside til e-bogen spring ud

Hej kæreste du,

dig, der er sprunget ud, ønsker at springe ud, pårørende eller aldrig har mødt en homoseksuel.

Som du måske har bemærket, så ligger jeg, på ny, en masse god energi i min kære blog. Det gør jeg fordi, at jeg fornemmer at jeg formår at få formidlet vigtig information. Jeg får henvendelser fra dig søde læser, om at du føler dig set. At jeg har italesat noget du manglede. Nogle gange får jeg spøgsmål omkring hele regnbuefamilie konstellationen. Nogle gange synes du mine børn er søde. Andre gange spørger du om jeg kan hjælpe dig med at springe ud.

Netop det med, at springe ud vil jeg tage fat i nu. Faktisk er jeg ved, at skrive en e-bog om det at springe ud.

Det lyder måske lidt fancy, sådan at ville smide en E-bog på world wide web om noget jeg kun selv har prøvet en gang. (Og så to gange hver dag lige siden, men læs mere om det ved at følge linket her) Men jeg er godt på vej. Og jeg kan se det bliver godt. Før end det bliver rigtig godt, skal jeg researche. Jeg skal researche meget grundigt og lytte aktivt til dig og din historie! 

Jeg leder efter lige netop din historie. Derfor er det jeg ønsker mig allermest, at du besvare min spørgeundersøgelse ved at følge linket her:

! SPRING UD !

Mor og mor skriver en bog

Snuse til regnbuefamilier

Jeg oplever både på min blog men også alle mulige andre steder i samfundet, at opmærksomheden på LGBT arbejde stiger. Unge mennesker skal informeres bedre og den ældre generation skal lære på ny. Stadigt flere finder sig i tvivl om egen seksualitet og handler på tvivlen i sindet. Flere er ude og undersøge og opleve verdens lesbiske, panseksuelle, bøsser og meget andet.

Alt dette skal også være tilgængeligt online. Hvadend du bare vil snuse til regnbuefamilien min eller om du leder efter den komplette guide til at være lesbisk. Jeg ønsker, at være med til at formidle dette. Fra mit og jeres perspektiv selvfølgelig. Ingen sidder med sandheden om hvad der er det rette for hvert enkelt individ. Forhåbentlig kan det, at have guideline gøre, at flere kan mærke efter i maven, hvad der er rigtigt for lige netop dem.

På forhånd tusinde tak fordi du deltog i min spørgeundersøgelse.

De Kærligste hilsner Marie // morogmor

Fotos af Karoline, Aabyfoto

Posted in Queer

Input og feedback

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.