Menu Luk

Hvis du kunne stille spørgsmål helt anonymt

Morogmor blog - anonym

Hvis du kunne stille spørgsmål helt anonymt, hvad skulle det så være? Vil du gerne vide hvilken størrelse jeg bruger i sko, om vi går i bad hver dag eller om lesbiske også kommer i himlen? (okay det kan jeg ikke svare på… eller kan jeg?) Vil du vide mere om vores (skæbbeskønne) børn, om opdragelse eller om vi skal have flere børn?

Jeg har fundet en måde hvor du kan stille anonyme spørgsmål til Mor og Mor. Følg dette link, stil dit spørgsmål og så svarer jeg det bedste jeg kan. Jeg kan ikke se hvem der spørger – deraf anonymiteten 🙂

Linket finder du her: https://morogmor.sarahah.com/

Da jeg ved, at flere af jer der læser med her, ikke har instagram, laver jeg spørgsmålene med tilhørende svar til et lille indlæg. Har du derimod Instagram, så find Morogmors instastory hvor jeg også lægger spørgsmål og svarene op.

 

Morogmor blog - spørgsmål

Posted in Dagligdage, Livet, Queer

Input og feedback

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.