Menu Luk

Svar på jeres anonyme spørgsmål

morogmor blog - mor og mamma

Den 8. december lavede jeg en Sarahah hvor i kunne stille mig spørgsmål helt anonymt. Jeg var helt spændt på om jeg mon ville modtage nogle, men der tikkede et par stykker ind og jeg synes egentlig, at det var nogle gode, relevante spørgsmål. De kommer her:

 

Morogmor blog - aarhus

Vi elsker Aarhus. Sara er opvokset på Langenæs og kender byen bedre end sin egen bukselomme. Vi nyder, at lede efter nye stamsteder. Altid når vi har været et sted vi godt kan lide, siger vi “her skal vi hen igen snart”. Tit ender det med vi ikke kommer igen, for inden længe er der et nyt sted hvor vi altid vil være. Vi leder også efter den perfekte croissant og den perfekte Tiramisu.

Jeg drømmer om et år i Paris eller Berlin eller noget og Sara synes, at det lyder som den bedste ide. Jeg kan til tider føle, at Aarhus er en lille smule for lille. Men mon man overhovedet har brug for en større by, når man altid har små børn på slæb. Nu ser vi. ligenu mangler jeg ikke noget <3

 

Morogmor blog - flere børn

Skruk.dk. Vilfred er kun lige blevet 1 år, vores nattesøvn er relativt forstyrret endnu, vi bor i en minilejlighed, vi er økonomisk begrænset og vi kan ikke have flere autostole i bilen……. Men alligevel kan jeg ikke lade være med, at tænke på hvor hyggeligt det simpelthen bare kunne være hvis Sara skulle være gravid og vi skulle have en lille ny mere. Så jeg tror da, at det ender med en 3’er. Men der er altså langt fra at drømme om det, til det rent faktisk sker 😀

morogmor blog - biologi

Læs indlægget her – stop med at tvivle på kærligheden til begge mine børn 

Morogmor blog - forældremyndighed

Ligestilling 😉

Morogmor blog - far

Læs eventuelt indlægget mor, hvorfor har jeg egentlig to mødre”? 

morogmor blog - mor og mamma

 

morogmor blog - makeup

❤️ Tak for jeres spørgsmål. Skal jeg gøre det igen en anden gang?

 

Mys

Posted in Livet, Queer, Tabuer og tubaer

1 Comment

Input og feedback

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: