Menu Luk

Vi brød en masse forældre regler

Morogmor Blog - Bette festuge

“Det ingen ser” er en stribe indlæg, hvor Morogmor skriver om de små ting i livet som forældre. Få et smugkig ind i vores ualmindelig almindelige verden, og oplev to kvinder sammen i rollen som forældre.


Sidste uge var det Aarhus festuge og som så (mega) mange andre, var vi inde og nyde feststemningen og lidt af de kulturelle indslag, der var rundt omkring i byen. Som forældre har festugen fået en lidt anden betydning end tidligere for både Sara og jeg. Vi plejede nemlig at drikke os hønefulde, se koncerterne og spise aftensmad efter klokken 21.

I år var programmet et lidt andet, langt mere børnevenligt et. Druk og lange nætter blev byttet ud med lækker mad, gode godter og sjov eftermiddagsleg. Vi legede i springvandet på Storetorv, kørte på minitog, så børnekoncert og kiggede på markeder. Sara fik da også en øl og jeg smagte den. Vi nød det i fulde drag, alle tre.

Forældre reglerne

Én ting, som Sara og jeg snakkede om var, at vi følte vi brød alle forældre reglerne. Forældre reglerne er de rammer og rutiner som vi, efterhånden helt automatisk, køre efter i hverdagen. – Det kalder vi dem i hvert falde lige i dag. Herhjemme bestræber  vi os på faste sovetider og sunde aftensmadsvaner mm. Vi nyder legen efter aftensmaden og måske, at slutte dagen af med et afslappende bad inden sengenetid. (Læs: reglerne gælder ikke kun datteren vores – forældrene her er jo trætte og sultne samme tid som Benedikte :D)

Nu skal det jo helst ikke lyde som om, at vi ikke kan bryde de gode rutiner engang imellem. Men Sara og jeg krummede dog alligevel lidt tæer en af dagene: Vi have leget og hygget og også lovet Benedikte en is da jeg opdager, at klokken var langt over aftensmads tid. Det er dog bare sådan, at har man først lovet is, så skal der is på bordet. Det resulterede i, at vi smuttede på Mackies for, at spise pizza og is. Mens vi venter på maden spørger Benedikte om hun må se Rasmus Klump på min telefon. Så det fik hun lov til..

De bedste i verden

Sara og jeg grinede over situationen; vi var taget ud for, at opleve stemningen i byen, spise god mad og være sammen – og så vil vores datter se fjernsyn. Så var det jo bare, at håbe, at vi ikke ville blive opdaget i, at slappe rigtig rigtig meget af 😉

Når alt kommer til alt, er alting jo ligemeget når ens lille pige siger sætninger som:

“Mor og Mamma og Dikte smiler og griner”
“Dikte er en glad pige. Mig smiler”
“Mor griner, Dikte Griner og Mamma griner”

Her er noget af vores festuge i billeder, og det var i sandhed (også) en god uge <3

Morogmor blog - Benedikte is Morogmor blog - Benedikte is Morogmor blog - Benedikte is aarhus festugeMorogmor blog - Musik på strøget

Morogmor blog - Sara festugeMorogmor blog - marie og maveMorogmor blog - Benedikte festugeklar

Morogmor blog - Benedikte festugeMorogmor blog - Benedikte festuge

Morogmor blog - festuge tømmermændMorogmor blog -Festuge togMorogmor blog - Festuge saraMorogmor blog - Det tyrkise teltMorogmor blog - Sara og benedikte festuge

 Morogmor blog - Benedikte verdenspejlMorogmor blog - Benedikte verdensspejl

Posted in Livet

Input og feedback

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.